Een advocaat – medewerker Ondernemingsrecht & Insolventierecht

Vacature (fulltime m/v):

Wie zijn wij?

Thuis Partners is een advocatenkantoor, gevestigd te Heerlen en Maastricht. Wij zijn in Limburg in bijna 50 jaar groot geworden door onszelf te blijven.

Onze juridische dienstverlening richt zich met name op ondernemers, overheden en instellingen.

 

Wat vragen wij van jou?

Je bent een specialist op het gebied van ondernemingsrecht en/of het insolventierecht of je wil dat als ervaren medewerker worden. Binnen de sectie werk je met andere advocaten en curatoren samen aan afwisselende zaken. In grote zaken werk je in teamverband of stuur je zelf een team aan. Voor de opleiding, begeleiding en ontwikkeling van de medewerkers neem je de tijd. Medewerkers laat je onder jouw verantwoordelijkheid de lichtere zaken uitvoeren.

Je wilt graag gespecialiseerd werken op een kantoor dat in je investeert. Je bent analytisch, sociaal vaardig en pragmatisch. Verrast anderen graag met je positieve inbreng, pro-actieve mentaliteit en scherp inzicht. Jouw werk doe je met doorzettingsvermogen én plezier in je vak.

Qua vakkennis wil je voorop blijven lopen en je wilt daarover met collega’s inhoudelijk van gedachten kunnen wisselen. Belangrijk voor jou is een professionele werkomgeving, met een prettige sfeer en kansen om jezelf te ontplooien. Complexe vraagstukken zie je als een uitdaging, werken in internationaal verband als een pré.

 

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan een motivatiebrief voorzien van jouw CV en cijferlijst via onderstaand formulier door o.v.v. vacature medewerker Ondernemingsrecht & Insolventierecht. Als je meer wilt weten over deze vacature, neem dan telefonisch contact op met Nico van der Peet (+31 43 352 13 97).

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Privacybeleid*
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.