Maastricht-Interieur-7
 
NL / EN / DE

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - regionale betrokkenheid

Thuis Partners advocaten is sterk regionaal en maatschappelijk betrokken. Al onze medewerkers wonen, werken en leven in de Euregio. Wij genieten van al het moois dat Limburg, Belgisch Limburg, de Voerstreek en de regio Aken te bieden heeft. Culinair, cultureel, educatief, maatschappelijk en sportief zijn onze medewerkers actief. Daarbij komen wij onze cliënten regelmatig tegen. Wij hechten veel waarde aan deze prachtige leefomgeving. Voor ons is het maken van verbindingen, het spreken van een andere taal en het passeren van de landsgrenzen heel gewoon.

Wij zijn daarom partner van een groot aantal organisaties en instellingen die de culturele, economische, maatschappelijke of sportieve structuren van deze regio ondersteunen, in stand houden en versterken. Onze medewerkers zijn bij die organisaties en instellingen betrokken; meer dan eens ook op bestuurlijk vlak.

Onze regionale partners zijn onder meer:

Cultureel

Maatschappelijk / business

Sportief

Educatief

Bij een aantal evenementen van voornoemde partners is het mogelijk een introducé mee te nemen. Indien u daarin geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact op.

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring Cookieverklaring