Maastricht-Interieur-7
 
NL / EN / DE

Stage

Studentstage

Studeer je rechten en heb je interesse om stage te lopen bij Thuis Partners advocaten? Dat kan. Door het jaar heen lopen er continu wel een of meer studentstagiaires mee in de praktijk van Thuis Partners.

Door een studentstage leer je ons kantoor en de advocatuur goed kennen en proberen we je op weg te helpen in je professionele carrière. Hoe we dat doen? We werken bij Thuis Partners met een uitgebreid draaiboek voor de studentstage. Daarin stellen we samen vooraf de doelen, de aandachtsgebieden en de positieve competenties van de studentstagiaire vast. In dit draaiboek houdt de studentstagiaire bij welke verrichtingen worden uitgevoerd. We hebben een open en informele werksfeer waarin je volledig meedraait in de praktijk: je stelt notities op, gaat mee naar besprekingen en zittingen en natuurlijk neem je deel aan de informele kantooractiviteiten. Het draaiboek wordt regelmatig tussentijds geëvalueerd zodat de stagebegeleider en de studentstagiaire een goed overzicht houden van het verloop van de stage. Zo zorgen wij ervoor dat jij jouw doelen bereikt. We helpen jou bij jouw aandachtspunten en we zorgen ervoor dat je kan uitblinken in jouw positieve competenties.

In de regel duurt een stage twee maanden. Studentstages zijn met name geschikt voor studenten die een master volgen of aan het eind van de bachelorfase zijn.

Wil jij bij ons stage lopen?

Stuur jouw motivatie samen met cijferlijst en curriculum vitae naar mr. Britta Zeschmann.

Als je meer wilt weten over de studentstage bij Thuis Partners advocaten, neem gerust contact op.

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring Cookieverklaring