NL / EN

Werken bij Thuis Partners

Thuis Partners

Welkom, partner.

Wij heten niet voor niets Thuis Partners. Want we beschouwen onze cliënten als onze partners. En onze medewerkers ook.

Wil je werken bij een toonaangevend advocatenkantoor in Limburg? Spreekt het werken voor (grotere) ondernemingen, organisaties en overheden jou aan? Vind je een prettige kantoorsfeer belangrijk. Dan is Thuis Partners een interessante werkplek voor jou.

Onze advocaten en juridisch medewerkers zijn als specialisten op een rechtsgebied echte professionals. Datzelfde geldt voor de administratie, faillissementsmedewerkers, secretaresses en ICT-medewerkers. Deze professionals zorgen ervoor dat het kantoor op rolletjes loopt .

Werken als advocaat bij Thuis Partners

Interesse om te werken als advocaat bij Thuis Partners? Dan moet je het volgende weten.

Binnen iedere sectie werk je met advocaten aan afwisselende zaken. In grote zaken werk je in teamverband en stuurt een senior-medewerker dat team aan. Jongere medewerkers krijgen verantwoordelijkheid om lichtere zaken uit te voeren waarbij zij begeleid worden door een meer ervaren advocaat. Voor opleiding, verdieping, en verbreding is er altijd tijd.

Je bent als advocaat bij Thuis Partners een sparringpartner voor cliënten. Je gaat voor jouw cliënt en voor zijn belangen. Je bent in staat om een complexe materie te vertalen in scherpe juridische analyses en adviezen. Hierover weet je cliënten op begrijpelijke wijze te informeren. Naast je uitstekende juridische kennis, leef jij je in. Je weet wat er bij cliënten en in de branche speelt. Je bent van nature oplossingsgericht maar strijdvaardig wanneer de zaak daarom vraagt. Met je pro-actieve mentaliteit, je flexibiliteit en je kennis en ervaring, weet je cliënten aan je te binden.

Je wil voorop lopen qua vakkennis en daarover met collega's inhoudelijk van gedachten kunnen wisselen. Je hecht belang aan een professionele werkomgeving, een prettige kantoorsfeer en kansen om jezelf te ontplooien. Je ziet complexe vraagstukken als een uitdaging en werken in internationaal verband als een pre. Je bent analytisch en pragmatisch. Daarnaast beschik je over:

  • enthousiasme en een leergierige instelling
  • communicatieve en sociale vaardigheden
  • doorzettingsvermogen
  • een stevige persoonlijkheid en stressbestendigheid.

Werken als support professional bij Thuis Partners

Interesse om te werken als support professional bij Thuis Partners? Dan moet je het volgende weten.

Je bent gewend om samen te werken en om te ontzorgen. Je bent er voor de advocaat én de cliënt. Vriendelijk en gastvrij zorg jij ervoor dat cliënten zich op ons kantoor Thuis voelen. Je weet wat er van dag tot dag moet gebeuren. Je beheert agenda's en bewaakt termijnen. Je houdt overzicht en kunt prioriteiten stellen.

Je hecht belang aan een professionele werkomgeving, een prettige kantoorsfeer en kansen om jezelf te ontplooien. Je denkt mee en bent servicegericht. Je hebt oog voor cliënttevredenheid. Je bent flexibel en praktisch. Daarnaast beschik je over:

  • enthousiasme en een leergierige instelling
  • communicatieve en sociale vaardigheden
  • doorzettingsvermogen
  • een stevige persoonlijkheid en stressbestendigheid.

Vacatures

Ben je klaar voor een nieuwe stap, wil je terug naar je roots of ga je de liefde achterna?

Wij zoeken een (fulltime m/v):

Advocaat medewerker / gevorderde stagiaire Ondernemingsrecht

Je wilt graag gespecialiseerd werken op een kantoor dat in je investeert. Je bent analytisch, sociaal vaardig en pragmatisch. Je verrast anderen graag met jouw positieve inbreng, jouw pro actieve mentaliteit en scherp inzicht. Je hebt doorzettingsvermogen én plezier in je vak. Je hecht belang aan een gespecialiseerde opleiding, een prettige kantoorsfeer en kansen om jezelf te ontplooien. Je ziet complexe vraagstukken als een uitdaging en werken in internationaal verband en in een prettige kantoorsfeer als een pre.

Jouw groei en ontwikkeling staan voor ons voorop. Jij hebt de capaciteiten en potentie om een uitstekend advocaat te worden en jij wil jouw verwachtingen waarmaken. Wij helpen je om jouw doelstellingen te verwezenlijken en je carrière te versnellen.

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan een motivatiebrief voorzien van jouw CV en cijferlijst naar mr. Robert Janssen (rjanssen@thuispartners.nl). Als je meer wilt weten over deze vacature, neem dan telefonisch contact op met Robert Janssen (+31 45 571 9005).


Medewerker juridische praktijkondersteuning

Thuis & Partners Advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor in Limburg, met vestigingen in Heerlen en Maastricht. Het kantoor wordt gekenmerkt door haar no-nonsense approach, focus op deskundigheid, maatwerk en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Tot onze cliënten behoren grote en middelgrote ondernemingen, zorginstellingen, financiële instellingen en overheden.

Voor beide vestigingen zijn wij op zoek naar een

            Medewerker praktijkondersteuning (m/v)

Profiel We zoeken een  spontane, enthousiaste, proactieve en praktisch ingestelde medewerker, die de advocaten assisteert en ondersteunt in hun dagelijkse praktijk. Als medewerker praktijkondersteuning heb je affiniteit met het ondersteunen van specialisten, waarbij het uiteraard belangrijk is dat je accuraat en zelfstandig bent in het uitvoeren van secretariële en administratieve taken en vaardigheden. Om de werkzaamheden goed uit te voeren is het evident dat je servicegericht, dienstverlenend en meedenkend bent, een goed overzicht houdt bij drukte en prioriteiten kunt stellen, termijnen uitstekend bewaakt, de Nederlandse, Engelse en Duitse taal goed beheerst en structuur kunt aanbrengen in (digitale) dossiers en documenten kunt managen.

Heb je een afgeronde MBO-opleiding, werk en denk je op HBO niveau en heb je bij voorkeur al enige jaren ervaring in een ondersteunende rol in de advocatuur? Dan ben jij een uitstekende kandidaat!

Herken je je in dit profiel, ben je daarnaast stressbestendig en beschik je over goede sociale, communicatieve en digitale vaardigheden én ben je representatief, solliciteer dan op deze vacature. Informatie Uit de sollicitaties zullen twee kandidaten worden geselecteerd. Het gaat om een vacature voor de vestiging Maastricht voor 3 dagen per week, waarbij vaste werkdagen zijn: maandag, donderdag en vrijdag en voor de vestiging te Heerlen voor 4 dagen per week,  waarbij vaste werkdagen zijn:  maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Sollicitatie Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Stuur dan je cv en motivatie naar: sollicitatie@thuispartners.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Maud van den Berg.

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in werken bij Thuis Partners en staat er geen vacature voor jou bij? Als jij geïnteresseerd bent in ons, dan zijn wij dat in jou. Stuur gerust een open sollicitatie voorzien van jouw motivatie, CV en cijferlijst aan Maud van den Berg (mvdberg@thuispartners.nl). Als je meer wilt weten over werken bij Thuis Partners advocaten, neem dan telefonisch contact op met Maud van den Berg(+31 45 571 9005).