Thuis Partners
 
NL / EN / DE

IPG

Thuis Partners is lid van de International Practice Group (IPG). IPG is een internationaal kennisplatform waarin advocaten, accountants en belastingadviseurs op mondiaal niveau samenwerken. Ruim 100 onafhankelijke kantoren zijn bij het IPG netwerk aangesloten.

Met het IPG netwerk zijn wij in staat om cliënten met een vraag naar buitenlands recht of met een grensoverschrijdende vraag betrouwbaar, effectief en efficiënt van dienst te zijn. Het IPG netwerk weet op haar beurt ons goed te vinden. Wij hebben mede daardoor een ruime ervaring met werken voor buitenlandse cliënten waarbij er ook aandacht en begrip is voor de verschillen in cultuur, aanpak en werkwijze.

Het IPG lidmaatschap is een actief lidmaatschap. Tweemaal per jaar houdt IPG een internationale conferentie waaraan wij trouw deelnemen. De contacten met IPG bestaan verder onder meer uit

  • de behandeling van grensoverschrijdende zaken met onze IPG partners
  • wanneer een internationale cliënt een vraagstuk naar Nederlands recht via onze IPG partners bij ons neerlegt, of
  • wanneer wij optreden als intermediair bij vraagstukken naar buitenlands recht.

Door ons jarenlange lidmaatschap en onze contacten kennen wij de professionals uit het IPG netwerk goed. Bij een vraag naar buitenlands recht of een grensoverschrijdende vraag profiteren onze cliënten van de relaties die wij binnen het IPG netwerk hebben opgedaan.

Voor al uw vragen: neem contact op met onze sectie IPG.

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring Cookieverklaring