Maastricht-Interieur
 
NL / EN / DE

Seminars

Thuis Partners advocaten helpt cliënten geïnformeerd te blijven over belangrijke onderwerpen. Dit doen we niet alleen met publicaties, maar ook door het houden van seminars en presentaties. Wij organiseren regelmatig seminars voor onze cliënten en samenwerkende dienstverleners (notarissen, fiscalisten, accountants, bankiers, etc.). Een aantal daarvan komt elk jaar terug: het arbeidsrechtseminar, het vastgoedrechtseminar en de Dag van de Limburgse Commissaris. Deze seminars steken we multidisciplinair in. We brengen u dus niet alleen op de hoogte van de juridische ontwikkelingen; u krijgt ook waardevolle informatie van professionals vanuit andere disciplines.

Soms is een onderwerp ineens actueel of staat het in bredere context in de belangstelling. Over dergelijke specifieke onderwerpen organiseren wij inhousetrainingen en masterclasses voor cliënten en seminars voor een iets breder gezelschap. Daarbij valt onder meer te denken aan de AVG, renteswaps, de DBA en beroepsaansprakelijkheid.

Omdat wij ook aan het informele aspect van een seminar hechten, sluiten we de seminars traditiegetrouw af met een aangeklede netwerkborrel.

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring Cookieverklaring