NL / EN / DE

Routebeschrijving

Heerlen

Thuis Partners advocaten is in Heerlen gevestigd in een monumentaal hoekpand aan de rand van het centrum op een van de mooiste pleinen van Heerlen.

Indien u met de auto komt, dan kunt u uw navigatie instellen op het adres Tempsplein 21. Er is parkeergelegenheid bij het kantoor in Heerlen. U parkeert dan in een parkeerzone waarvoor grotendeels een vergunningsplicht geldt. Bij de receptie van het kantoor kunt u een bezoekersvergunning verkrijgen. Het kantoor ligt aan de rand van het centrum op tien minuten lopen van het centraal station Heerlen, zodat u ook gemakkelijk met de bus of trein kunt komen.

Maastricht

Thuis Partners advocaten is in Maastricht gevestigd op de 10de verdieping van het gebouw ‘De Colonel’.

Indien u met de auto komt, dan kunt u uw navigatie instellen op het adres Stationsplein 8N. Er is parkeergelegenheid onder het kantoor in de Q-Park parkeergarage De Colonel (hiervoor heeft Thuis Partners uitrijdkaarten). In de parkeergarage neemt u vervolgens uitgang C en daarna de lift naar de 10de etage waar ons kantoor is gevestigd. Het kantoor ligt naast het centraal station Maastricht, zodat u ook gemakkelijk met de bus of trein kunt komen.