Charles-Veekmans
 
NL / EN / DE

“Als geboren en getogen Belg, is het fascinerend om de cultuurverschillen tussen de beide landen te ervaren. Enkel door jezelf te verplaatsen in de leefwereld van een ander, kom je tot optimale resultaten.”

Charles Veekmans

Charles is een enthousiaste en leergierige medewerker van het kantoor. In de hoedanigheid van juridisch medewerker ondersteunt hij de vakgroepen ondernemings- en insolventierecht. In het kader van een zo breed mogelijke vorming is Charles ook nauw betrokken bij de andere vakgroepen en biedt hij ondersteuning waar nodig. Zijn pragmatische en doortastende aanpak in combinatie met de nodige sociale vaardigheden en humor, maken hem tot een goede teamspeler.

Tijdens zijn studie heeft Charles zich primair toegelegd op zowel het Nederlandse als het Europese en internationale recht. Dit heeft hem een brede basis verschaft voor het succesvol afronden van een specialisatie in het handels- en ondernemingsrecht in de masterfase. Tijdens zijn studietijd heeft hij bovendien verscheidene stages ondernomen en bestuurservaring opgedaan bij een internationale studievereniging.

Vanwege zijn Belgische roots is Charles betrokken bij de Belgian Desk. Naast zijn positie als juridisch medewerker is Charles bovendien verbonden aan het Institute of Corporate Law, Governance and Innovation Policies (ICGI) als buitenpromovendus. Charles is in 2018 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht met als specialisatie handels- en ondernemingsrecht.

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring