Fabienne-Degens-1
 
NL / EN / DE

“Als dans- en muziekliefhebber spreekt de dynamiek van het advocatenwerk mij erg aan. Ik krijg energie van het – samen mét de cliënt – zoeken naar de meest passende oplossing van de juridische puzzel.”

Fabienne Degens

Fabienne kijkt met een nieuwsgierige blik naar de juridische kwesties die aan haar worden voorgelegd, maar is ook erg geïnteresseerd in de persoon of ondernemer áchter de kwestie. Integriteit heeft zij hoog in het vaandel staan. Ze is gedreven, creatief en een teamplayer. Of het nu gaat om een ontslagzaak of een ingewikkeld advies, Fabienne bijt zich daarin vast.

Fabienne is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in de meest ruime zin. Ze heeft veel ervaring als het gaat om ontslagzaken, de Wet Normering Topinkomens (WNT) en arbeidsvoorwaardenherstructurering. Daarnaast doet ze veel zaken in het ambtenarenrecht en op onderwijsrechtelijk gebied.

Fabienne heeft met succes de postacademische leergang Tilburg Maastricht Arbeidsrecht voltooid. Ze is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Limburg (VAAAL) en van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Expertises

Laatste artikelen

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring