Marielle-Stroes-2
 
NL / EN / DE

“Ik vind het belangrijk om de ondernemingen van mijn cliënten echt te leren kennen en een stevige vertrouwensband op te bouwen. Dat stelt mij in staat om op een proactieve manier in te spelen op de behoeftes van mijn cliënten.”

Mariëlle Stroes

Mariëlle Stroes is een advocaat die staat voor haar cliënten en hun zaak. Zij verliest haar doel niet uit het oog en geeft niet op voordat dit bereikt is. Zij hanteert daarbij een persoonlijke, praktische, resultaatgerichte en no-nonsense aanpak.

Mariëlle is een ervaren arbeidsrechtspecialist. Zij adviseert en begeleidt cliënten in alle facetten van het arbeidsrecht, zoals bij reorganisaties, bij vragen over arbeidsvoorwaarden en CAO’s en bij collectieve en individuele ontslagen. Mariëlle heeft veel ervaring opgedaan in het grensgebied tussen het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht en dit maakt haar een waardevolle adviseur voor ondernemingen. Mariëlle is daarnaast thuis in het privacyrecht en adviseert cliënten veelvuldig over de AVG. Zij heeft ook een ruime ervaring in het opstellen van commerciële (internationale) contracten.

Mariëlle heeft de post academische specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie afgerond. Zij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Limburg (VAAAL) en van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).


Mariëlle Stroes heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • ICT-recht
    • Privacy recht

Deze registratie verplicht Mariëlle elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


Expertises

Laatste artikelen

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring Cookieverklaring