Nadine-Lafghani
 
NL / EN / DE

“Het recht is voor mij een instrument om mensen te helpen en tot rechtvaardige oplossingen te komen.”

Nadine Lafghani

Nadine Lafghani is een scherpzinnige jurist. Zij is in staat om in iedere zaak, hoe complex ook, snel tot de kern te komen. Daarbij schuwt zij het niet om juridisch de diepte in te gaan. Nadine heeft hart voor de zaak en oog voor de belangen die achter iedere zaak schuil gaan. Dit uit zich in de bevlogenheid waarmee zij te werk gaat, met het doel in iedere zaak een optimaal resultaat te bereiken.

Nadine is een ervaren civilist. Zij is gespecialiseerd in het handelsrecht en heeft veel procesrechtelijke ervaring. Daarbij heeft zij bijzondere kennis van het internationaal privaatrecht en het Europees recht, als ook van het huwelijksvermogensrecht en erfrecht. Dankzij haar veelzijdigheid doorziet Nadine dwarsverbanden tussen verschillende rechtsgebieden en kan zij in iedere civiele zaak hoogwaardig juridische bijstand verlenen.

Om werkervaring te kunnen opdoen buiten de rechtspraak is Nadine in het kader van een opleidingstraject gedurende twee jaar door de rechtbank Limburg bij Thuis Partners advocaten gedetacheerd.

Nadine is maatschappelijk betrokken. Als taalcoach bij de stichting Vluchtelingenwerk helpt zij vluchtelingen met het vergroten van de kennis van de Nederlandse taal. Als buurtbemiddelaar bij de stichting Welsun begeleidt ze buren bij wie de verstandhouding is verstoord. Samen met hen werkt ze aan het herstel van de onderlinge communicatie en het bereiken van een oplossing voor hun conflict.

Expertises

Laatste artikelen

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring Cookieverklaring