Sylvana-Vijn-1
 
NL / EN / DE

“Ik zoek voortdurend naar diversiteit en ontwikkeling. In de advocatuur draait het niet alleen om kennis, maar ook om vaardigheden. Dát maakt het interessant.”

Sylvana Vijn

Sylvana Vijn is een leergierige en intrinsiek gemotiveerde advocaat met een sterk analytisch vermogen. Zij is resultaatgericht en pragmatisch, pakt zaken systematisch aan en stelt de juiste vragen om alle relevante feiten en gegevens op tafel te krijgen. Zo bijt ze zich vast in een zaak en laat zij niet los totdat het gewenste resultaat is bereikt.

Sylvana is werkzaam op het gebied van het ondernemingsrecht, het insolventierecht en het algemeen verbintenissenrecht. Zij adviseert onder meer over het oprichten van rechtspersonen en alle aspecten die daarbij komen kijken. Daarnaast staat ze cliënten bij die te maken krijgen met een verbintenisrechtelijk geschil, bijvoorbeeld over de nakoming van overeenkomsten en de manier waarop overeenkomsten moeten worden uitgelegd. Verder ondersteunt zij de curatoren van kantoor bij de afwikkeling van faillissementen.

Sylvana is bestuurslid van de Jonge Balie Maastricht. Als bestuurslid Activiteiten is zij verantwoordelijk voor het organiseren van de activiteiten, zoals de borrels en een juridisch gerelateerde activiteit. Daarnaast schrijft zij geregeld artikelen, doceert zij aan het ICGI, Maastricht University en geeft zij presentaties en lezingen.


Sylvana Vijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 • Intellectueel eigendomsrecht
 • Ondernemingsrecht
  • Beroepsaansprakelijkheid
  • Bestuurdersaansprakelijkheid
  • Fusies en overnames
  • Vennootschappen
  • Verenigingen en stichtingen

Deze registratie verplicht Sylvana elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Expertises

Laatste artikelen

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring Cookieverklaring