NL / EN / DE

Yvonne Dortant

Yvonne is een nuchtere, leergierige advocaat met veel interesse voor de persoon of de onderneming achter de zaak. Deze achtergrondkennis is voor haar belangrijk om het beste resultaat voor haar cliënt te bereiken. Ze is analytisch sterk en houdt overzicht op de belangen en risico’s. Haar realistische kijk op de zaak zorgt er in combinatie met de bovenstaande eigenschappen voor dat ze een zaak voortvarend en snel kan oppakken. Ze gaat gestructureerd en overzichtelijk te werk.

De voorwaarde dat er gelijkwaardigheid is tussen onze cliënten en ons kantoor, past goed bij Yvonne. Yvonne bekijkt de zaak graag met u, niet voor u. Daarbij hecht ze veel waarde aan het vertalen van de juridische wereld naar een voor de cliënt begrijpelijke omgeving.

Yvonne is met name werkzaam op het gebied van het arbeidsrecht. Zij adviseert en procedeert (waar nodig) onder meer over arbeidsgeschillen, ontslagkwesties, aansprakelijkheidszaken, arbeidsvoorwaarden en contractsbepalingen. De relatie tussen het arbeidsrecht, contractsbepalingen en aansprakelijkheden heeft haar bijzondere interesse. Daarnaast ondersteunt zij de overige civiele secties binnen het kantoor waar nodig.

In 2015 is Yvonne afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in de richtingen privaatrecht en arbeidsrecht. Naast haar werk als advocaat is Yvonne actief in het lokale verenigingsleven.

Laatste artikelen