Vacature Medewerker Praktijkondersteuning

Vacature (parttime 25 - 32 uur):

Wie zijn wij?

Thuis Partners is een advocatenkantoor gevestigd te Heerlen en Maastricht. Een kantoor waar particulieren, ondernemers en overheden zich thuis voelen voor al hun vragen op juridisch vlak. Wij zijn in Limburg in 50 jaar groot geworden door onszelf te blijven. Nieuwsgierig naar het DNA van Thuis Partners? Lees meer over ons.

 

Wat vragen wij van jou?

We zoeken een spontane, enthousiaste, proactieve en praktisch ingestelde medewerk(st)er, die de advocaten assisteert en ondersteunt in hun dagelijkse praktijk.
Als medewerk(st)er praktijkondersteuning heb je affiniteit met het ondersteunen van specialisten, waarbij het uiteraard belangrijk is dat je accuraat en zelfstandig bent in het uitvoeren van secretariële en administratieve taken en vaardigheden.
Om de werkzaamheden goed uit te voeren is het evident dat je servicegericht, dienstverlenend en meedenkend bent, een goed overzicht houdt bij drukte en prioriteiten kunt stellen, termijnen uitstekend bewaakt, de Nederlandse en bij voorkeur Engelse en Duitse taal goed beheerst en structuur kunt aanbrengen in (digitale) dossiers en documenten kunt managen.

Heb je een afgeronde MBO-opleiding, werk en denk je op HBO niveau en heb je bij voorkeur al enige jaren ervaring in een ondersteunende rol in de advocatuur? Dan ben jij een uitstekende kandidaat!

Herken je je in dit profiel, ben je daarnaast stressbestendig en beschik je over goede sociale, communicatieve en digitale vaardigheden én ben je representatief, reageer dan op deze vacature.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een prettige en stabiele werkomgeving in een vast en goed functionerend team. Wij vinden een goede werksfeer en oog voor je medemens belangrijk.
Uiteraard bieden wij een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
Het betreft een vacature voor de vestiging Heerlen voor 4 dagen per week.

 

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur dan een motivatiebrief met cv naar sollicitatie@thuispartners.nl o.v.v. vacature medewerk(st)er praktijkondersteuning, of vul onderstaand formulier in.

Als je meer wilt weten over deze vacature, neem dan telefonisch contact op met Maud van den Berg.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Privacybeleid*
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.