Vestiging Heerlen

Contactgegevens

Tempsplein 21
6411 ET Heerlen

+31 (0)45 571 90 05
heerlen@thuispartners.nl

Ons advocatenkantoor is in Heerlen gevestigd aan het Tempsplein. Op een van de mooiste pleinen van Heerlen werken onze advocaten vanuit een monumentaal pand. Makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als openbaar vervoer, voor u. Wij ontvangen u hier graag om u te voorzien van het juiste juridische advies.

Routebeschrijving per auto

U kunt uw navigatie instellen op het adres Tempsplein 21. Er is parkeergelegenheid bij het kantoor. Dit is een parkeerzone waarvoor grotendeels vergunningsplicht geldt. Bij de receptie kunt u een bezoekersvergunning krijgen.

Routebeschrijving per openbaar vervoer

Ons kantoor ligt aan de rand van het centrum op tien minuten lopen van het centraal station Heerlen. U kunt vanuit het station ook de bus nemen richting Kerkrade Gracht, aan de halte Akerstaat stapt u uit en dan is het nog ongeveer 4 minuten wandelen. Vanuit Maastricht, Roermond en Sittard-Geleen zijn er snelle en directe treinverbindingen.

Vrijblijvend kennismaken?

Wij bespreken graag uw persoonlijke situatie tijdens een vrijblijvende kennismaking met een voor uw situatie relevante specialist.

Een van onze adviseurs neemt binnen uiterlijk één werkdag contact met u op om samen een afspraak in te plannen