Dag van de Limburgse Commissaris op donderdag 6 oktober 2022

01 juli, 2022

Save the date! Eindelijk kan de Dag van de Limburgse Commissaris weer doorgaan. Bent u actief in een toezichthoudende functie binnen een Raad van Toezicht of een Raad van Commissarissen of heeft u interesse in zo’n toezichthoudende functie? Dan kunt u zich vanaf nu aanmelden voor de Dag van de Limburgse Commissaris op donderdag 6 oktober 2022 vanaf 15.00 uur in de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Thuis Partners advocaten heeft bijzondere aandacht voor de positie van commissarissen en toezichthouders. Sinds 2014 organiseren wij jaarlijks, inmiddels samen met anderen, de Dag van de Limburgse Commissaris. Verder publiceren wij regelmatig over onderwerpen die specifiek voor commissarissen relevant zijn.

Daarnaast heeft Thuis Partners advocaten mede het platform werkenalscommissaris.nl opgezet. Hierop worden wekelijks actuele nieuwsberichten, interessante onderwerpen en vacatures voor toezichthoudende functies gepubliceerd.

Voor meer informatie over de Dag van de Limburgse Commissaris 2022 verwijzen we naar de website.

Wij hopen u op donderdag 6 oktober 2022 vanaf 15.00 uur in de ECI Cultuurfabriek in Roermond te mogen ontmoeten!

Hoewel onbetaalde rekening een vervelende situatie opleveren moet een arts voorzichtig zijn met het verbreken van de behandelrelatie of met het opschorten van behandelingen.

Geschreven door

Was dit artikel nuttig?

Wij bespreken graag uw persoonlijke situatie tijdens een vrijblijvende kennismaking met een voor uw situatie relevante specialist.

Een van onze adviseurs neemt binnen uiterlijk één werkdag contact met u op om samen een afspraak in te plannen