Seminar “conflicten in de vennootschap” uitgesteld naar donderdag 18 juni 2020

12 maart, 2020

Beste seminardeelnemer,

Helaas moeten wij u berichten dat ons seminar “conflicten in de vennootschap” wordt uitgesteld naar donderdag 18 juni 2020 vanaf 15.30 uur in de Kloosterbibliotheek te Wittem.

Thuis Partners advocaten is verheugd dat een grote groep personen zich heeft ingeschreven voor ons seminar. Vanwege het rondwarende coronavirus brengt dit echter gezondheidsrisico’s met zich mee. Daar willen wij u niet aan blootstellen. Vandaar dat wij hebben besloten het seminar op woensdag 18 maart 2020 niet door te laten gaan en te verplaatsen naar donderdag 18 juni 2020. Vriendelijk verzoeken wij u deze nieuwe datum in uw agenda te reserveren.

Wij hopen van harte dat u op deze nieuwe datum in de gelegenheid bent om deel te nemen aan ons seminar “conflicten in de vennootschap”. U hoeft zich niet opnieuw aan te melden voor het seminar. Mocht donderdag 18 juni 2020 niet schikken, dan verzoeken wij u vriendelijk om u af te melden via de e-mail seminars@thuispartners.nl.

Dank voor uw begrip en graag tot ziens op 18 juni 2020!

Namens Thuis Partners advocaten,

Dimitry Aertssen

Was dit artikel nuttig?

Wij bespreken graag uw persoonlijke situatie tijdens een vrijblijvende kennismaking met een voor uw situatie relevante specialist.

Een van onze adviseurs neemt binnen uiterlijk één werkdag contact met u op om samen een afspraak in te plannen