Maastricht-Interieur
 
NL / EN / DE

Werken bij Thuis Partners

Vacatures


Wij zoeken (fulltime m/v):

Twee advocaat-stagiaires

én een ervaren advocaat-medewerker arbeidsrecht

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent van nature oplossingsgericht maar strijdvaardig wanneer de zaak daarom vraagt.
  • Met je pro-actieve mentaliteit, je flexibiliteit en je kennis en ervaring, weet je cliënten aan je te binden.
  • Je wil voorop lopen qua vakkennis en daarover met collega's inhoudelijk van gedachten kunnen wisselen.
  • Je hecht belang aan een professionele werkomgeving en kansen om jezelf te ontplooien.
  • Je ziet complexe vraagstukken als een uitdaging.
  • Je bent analytisch sterk en pragmatisch ingesteld.

Daarnaast beschik je over enthousiasme en een leergierige instelling, communicatieve en sociale vaardigheden, doorzettingsvermogen en ondernemerskwaliteiten, een stevige persoonlijkheid en stressbestendigheid.

Ben jij geïnteresseerd in een van deze vacatures? Stuur dan een motivatiebrief voorzien van jouw CV en cijferlijst naar Maud van den Berg (mvdberg@thuispartners.nl). Als je meer wilt weten over deze vacatures, neem dan telefonisch contact op met Maud van den Berg (+31 45 571 90 05).
Wij zoeken een (fulltime m/v):

Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht & Insolventierecht

Je bent een specialist op het gebied van ondernemingsrecht en/of het insolventierecht of je wil dat als ervaren medewerker worden. Binnen de sectie werk je met andere advocaten en curatoren samen aan afwisselende zaken. In grote zaken werk je in teamverband of stuur je zelf een team aan. Voor de opleiding, begeleiding en ontwikkeling van de medewerkers neem je de tijd. Medewerkers laat je onder jouw verantwoordelijkheid de lichtere zaken uitvoeren.

Je wilt graag gespecialiseerd werken op een kantoor dat in je investeert. Je bent analytisch, sociaal vaardig en pragmatisch. Je verrast anderen graag met jouw positieve inbreng, jouw pro-actieve mentaliteit en scherp inzicht. Je hebt doorzettingsvermogen én plezier in je vak.

Je wil voorop blijven lopen qua vakkennis en daarover met collega's inhoudelijk van gedachten kunnen wisselen. Je hecht belang aan een professionele werkomgeving, een prettige kantoorsfeer en kansen om jezelf te ontplooien. Je ziet complexe vraagstukken als een uitdaging en werken in internationaal verband als een pre.

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan een motivatiebrief voorzien van jouw CV en cijferlijst naar mr. Nico van der Peet (nvdpeet@thuispartners.nl). Als je meer wilt weten over deze vacature, neem dan telefonisch contact op met Nico van der Peet (+31 43 352 13 97).

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in werken bij Thuis Partners en staat er geen vacature voor jou bij? Als jij geïnteresseerd bent in ons, dan zijn wij dat in jou. Stuur gerust een open sollicitatie voorzien van jouw motivatie, CV en cijferlijst aan Maud van den Berg (mvdberg@thuispartners.nl). Als je meer wilt weten over werken bij Thuis Partners advocaten, neem dan telefonisch contact op met Maud van den Berg(+31 45 571 9005).
Werken als advocaat bij Thuis Partners

Interesse om te werken als advocaat bij Thuis Partners? Dan moet je het volgende weten.

Binnen iedere sectie werk je met advocaten aan afwisselende zaken. In grote zaken werk je in teamverband en stuurt een senior-medewerker dat team aan. Jongere medewerkers krijgen verantwoordelijkheid om lichtere zaken uit te voeren waarbij zij begeleid worden door een meer ervaren advocaat. Voor opleiding, verdieping, en verbreding is er altijd tijd.

Je bent als advocaat bij Thuis Partners een sparringpartner voor cliënten. Je gaat voor jouw cliënt en voor zijn belangen. Je bent in staat om een complexe materie te vertalen in scherpe juridische analyses en adviezen. Hierover weet je cliënten op begrijpelijke wijze te informeren. Naast je uitstekende juridische kennis, leef jij je in. Je weet wat er bij cliënten en in de branche speelt. Je bent van nature oplossingsgericht maar strijdvaardig wanneer de zaak daarom vraagt. Met je pro-actieve mentaliteit, je flexibiliteit en je kennis en ervaring, weet je cliënten aan je te binden.

Je wil voorop lopen qua vakkennis en daarover met collega's inhoudelijk van gedachten kunnen wisselen. Je hecht belang aan een professionele werkomgeving, een prettige kantoorsfeer en kansen om jezelf te ontplooien. Je ziet complexe vraagstukken als een uitdaging en werken in internationaal verband als een pre. Je bent analytisch en pragmatisch. Daarnaast beschik je over:

  • enthousiasme en een leergierige instelling
  • communicatieve en sociale vaardigheden
  • doorzettingsvermogen
  • een stevige persoonlijkheid en stressbestendigheid.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring Cookieverklaring