NOW-desk

Algemeen

Het UWV is sinds oktober 2020 bezig met de definitieve berekeningen van de verleende NOW-subsidie. Veel ondernemingen moeten de ontvangen subsidie (gedeeltelijk) terugbetalen op grond van terugvorderingsbeschikking. De financiële gevolgen van een dergelijke beslissing kunnen groot zijn. Het kan zijn dat de afwijzing van de NOW-aanvraag en/of de terugvordering van de verleende subsidie onrechtmatig zijn/is of dat er andere mogelijkheden zijn om tegen de beschikking bezwaar te maken.

Heeft u als ondernemer de NOW-subsidie aangevraagd en heeft u een terugvorderingsbeschikking van het UWV ontvangen?

De specialisten van de Thuis Partners NOW-desk kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken en indienen van bezwaar en bij het indienen en instellen van (hoger) beroep. Voorts kunnen wij u adviseren, assisteren en u vertegenwoordigen bij een hoorzitting of ondersteunen bij het realiseren van een schikking. Thuis Partners beschikt over een multidisciplinair team en staat voor een integrale aanpak vanuit arbeidsrechtelijk, faillissementsrechtelijk en fiscaal oogpunt. Ook voor vragen met betrekking tot een van deze takken kunt u bij ons terecht.

Naast de genoemde mogelijkheden kunnen wij u ook adviseren en/of ondersteunen bij het aanvragen van een voorlopige voorziening indien uw onderneming in (acute) financiële problemen komt. In dat geval kan bereikt worden dat de NOW-subsidie tijdelijk niet terugbetaald hoeft te worden. Tenslotte is de aanvraag van betalingsuitstel of een betalingsregeling mogelijk.

Doorgaans volgt een eerste kort advies binnen drie werkdagen nadat u de zaak besproken heeft met onze specialist. Onze specialisten staan voor u klaar. Bel of e-mail met mr. Thomas Houben van onze NOW-desk voor het maken van een afspraak (045-5719005 of thouben@thuispartners.nl) of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier. Wij bellen u dan binnen één werkdag terug.

Vrijblijvend kennismaken?

Wij bespreken graag uw persoonlijke situatie tijdens een vrijblijvende kennismaking met een voor uw situatie relevante specialist.

Een van onze adviseurs neemt binnen uiterlijk één werkdag contact met u op om samen een afspraak in te plannen