Maastricht-Interieur-5
 
NL / EN / DE

NOW-desk

Het UWV is sinds oktober 2020 bezig met de definitieve berekeningen van de verleende NOW-subsidie. Veel ondernemingen moeten de ontvangen subsidie (gedeeltelijk) terugbetalen. Heeft u als ondernemer de NOW-subsidie aangevraagd en heeft u een terugvorderingsbeschikking van het UWV ontvangen?

De financiële gevolgen van een dergelijke beslissing kunnen groot zijn.

Het kan zijn dat de afwijzing van de NOW-aanvraag en/of de terugvordering van de verleende subsidie onrechtmatig zijn/is.

De specialisten van de Thuis Partners NOW-desk kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken en indienen van bezwaar en bij het indienen en instellen van (hoger) beroep. Voorts kunnen wij u adviseren, assisteren en u vertegenwoordigen bij een hoorzitting of ondersteunen bij het realiseren van een schikking.

Naast de genoemde mogelijkheden kunnen wij  u ook adviseren en/of ondersteunen bij het aanvragen van een voorlopige voorziening indien uw onderneming in (acute) financiële problemen komt. In dat geval kan bereikt worden dat de NOW-subsidie tijdelijk niet terugbetaald hoeft te worden. Tenslotte is de aanvraag van betalingsuitstel of een betalingsregeling mogelijk.

Doorgaans volgt een eerste kort advies binnen drie werkdagen nadat u de zaak besproken heeft met onze specialist. Onze specialisten staan voor u klaar. Bel of e-mail met mr. Thomas Houben van onze NOW-desk voor het maken van een afspraak (045-5719005 of thouben@thuispartners.nl) of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij bellen u dan binnen één werkdag terug.

Voor meer info zie de volgende artikelen:

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring Cookieverklaring