Maastricht-Interieur-8
 
NL / EN / DE

“Een toezichthouder moet op een professionele manier bijdragen aan het goed functioneren van de onderneming of de organisatie. Dat vergt integriteit, transparantie en bovenal kennis van zaken.”

Dag van de Limburgse Commissaris

De rol van toezichthouder en commissaris verandert in rap tempo. Zo speelt er al langere tijd een maatschappelijke discussie over de wijze waarop toezichthouders en toezichthoudende organen hun taken moeten vervullen. Dat merkt u doordat de wet- en regelgeving voor toezichthouders continu in beweging is. Een toezichthouder moet op een professionele manier bijdragen aan het goed functioneren van de onderneming of de organisatie. Dat vergt integriteit, transparantie en bovenal kennis van zaken.

Sinds 2014 organiseert Thuis Partners advocaten, inmiddels samen met andere partners, de Dag van de Limburgse commissaris. Deze interactieve dag is bedoeld voor (potentiële) commissarissen die hun kennis willen verbreden, hun ervaringen en dilemma's willen delen en die andere commissarissen willen ontmoeten. Deelnemers aan de Dag van de Limburgse Commissaris ontvangen 2 PE-punten bij het volgen van het volledige programma.

Wilt u graag deelnemen aan de Dag van de Limburgse Commissaris? Dan kunt u zich aanmelden op de website van de Dag van de Limburgse commissaris.

Voor specifieke vragen over de (rechts-)positie, taken en bevoegdheden van een commissaris, kunt u contact opnemen met mr. Nico van der Peet.

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring Cookieverklaring