Tpa P Emile Savelkoul 311 Cover
 
NL / EN / DE

“Ik zet net dat ene stapje extra om een optimaal resultaat te bereiken.”

Emile Savelkoul

Emile Savelkoul is een veelzijdige advocaat. Zijn interesse gaat verder dan alleen de juridische kant van de zaak. Hij heeft aandacht voor de persoon achter de zaak en de belangen die spelen. Hij houdt overzicht in complexe situaties, weet snel grip op zaken te krijgen en de relevante feiten en omstandigheden te vergaren. Hij is een strategisch denker en een uitstekend onderhandelaar. Kennis van het recht, de zaak, de cliënt én diens belangen vervat hij in een helder en begrijpelijk advies met, indien mogelijk, een marsroute om het door cliënten gewenste resultaat te behalen.

Emile adviseert werkgevers over alle aspecten van het arbeidsrecht, zoals ontslagzaken, reorganisaties, overgang van onderneming, concurrentiebedingen, arbeidsvoorwaarden, grensoverschrijdende arbeid, gelijke behandeling, medezeggenschap, bedrijfsongevallen en cao-recht. Emile maakt daarnaast deel uit van de sectie deutsche Beratung en adviseert werkgevers met een Duitse signatuur over grensoverschrijdende arbeid.

Emile heeft de Post Academische Leergang Arbeidsrecht cum laude afgerond. Hij is oud-bestuurslid en lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Limburg (VAAAL) en lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Emile geeft regelmatig gastcolleges, masterclasses en (in-house) lezingen.


Emile Savelkoul heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 • Arbeidsrecht
  • Arbeidsmediation
  • Collectief ontslag
  • Internationaal arbeidsrecht
  • Medezeggenschap
  • Pensioenen

Deze registratie verplicht Emile elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Expertises

Laatste artikelen

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring Cookieverklaring