Expertisegebied | Ondernemings- & vennootschapsrecht

Thuis in ondernemings- & vennootschapsrecht

De rechtsgebieden ondernemingsrecht en vennootschapsrecht richten zich op ondernemingen en hun ondernemers. Als advocatenkantoor ondernemingsrecht begeleiden wij vanuit juridisch perspectief bij de levenscyclus van het ondernemen. Van start, naar groei, naar overdracht. Lokaal. Regionaal. Nationaal. Internationaal. Groot en klein. Van BV tot multinational.

Een greep uit onze aandachtsgebieden binnen dit expertisegebied

Als ondernemer weet u: ondernemen betekent risico’s nemen. De kunst is om die risico’s te beheersen. Wij begrijpen dat: onze adviezen zijn gericht op risicobeheersing en rendementsoptimalisatie. Voor ons de kern van het ondernemingsrecht.

Vaak begint onze adviesrol als advocaat ondernemingsrecht bij de keuze van de rechtsvorm en de juridische inrichting van een nieuwe onderneming (governance). We checken of uw onderneming aan alle wet- en regelgeving voldoet (compliance) en begeleiden bij het nakomen van vennootschapsrechtelijke en administratief-juridische verplichtingen (corporate housekeeping).

‘Elke ondernemer heeft een zekere mate van risk appetite. Zonder risico geen rendement.’

Vrijblijvend kennismaken?

Wij bespreken graag uw persoonlijke situatie tijdens een vrijblijvende kennismaking met een voor uw situatie relevante specialist.

Een van onze adviseurs neemt binnen uiterlijk één werkdag contact met u op om samen een afspraak in te plannen