Internationaal

Algemeen

Thuis Partners is aangesloten bij twee grote internationale netwerken GGI en IPG. Via onze internationale netwerken zijn we cliënten met grensoverschrijdende vragen snel, betrouwbaar en efficiënt van dienst. En natuurlijk weten de wereldwijde adviseurs ons ook te vinden. Door deze wereldwijde samenwerking hebben we veel expertise op internationaal vlak opgedaan, met begrip voor verschillen in cultuur, aanpak en werkwijze.

Het GGI lidmaatschap

Als onafhankelijk lid van GGI, één van de top tien internationale allianties van accountants-, advies- en advocatenkantoren, is ons kantoor in staat om het beste mogelijke advies op wereldwijde schaal te bieden. Via GGI hebben we toegang tot experts over de hele wereld die advies kunnen geven over lokale regelgeving, naleving en marktstrategieën. De brede internationale aanwezigheid van GGI opent een poort naar de wereldmarkt voor zowel ons als onze klanten. Dankzij ons lidmaatschap bij GGI hebben we toegang tot hoogwaardige firma’s in bijna elk belangrijk financieel en commercieel centrum wereldwijd. Deze opmerkelijke faciliteit geldt of u nu op zoek bent naar zakelijke kansen buiten nationale grenzen of internationale ondersteuning nodig hebt naast diensten in uw thuismarkt. We zijn hier om te helpen en uw succes te ondersteunen, waar uw bedrijf u ook brengt. Voor meer informatie kunt u online terecht op www.ggi.com.

GGI is een wereldwijde alliantie van onafhankelijke professionele firma’s. GGI Global Alliance AG, een bedrijf opgericht volgens de wetten van Zwitserland, fungeert uitsluitend als een administratieve bron van de alliantie en verleent daarom geen juridische, accountancy- of andere professionele diensten van welke aard dan ook aan derden. Dergelijke diensten worden uitsluitend geleverd door GGI-leden in hun respectieve geografische gebieden. GGI en haar ledenfirma’s zijn juridisch afzonderlijke en zelfstandige entiteiten. Deze entiteiten hebben geen en zijn niet bedoeld om in de relatie van een moedermaatschappij, dochteronderneming, partner, joint venture, agent of netwerk te staan. Geen enkele ledenfirma van GGI heeft enige autoriteit (feitelijk, schijnbaar, impliciet of anderszins) om GGI of enige andere GGI-ledenfirma op welke manier dan ook te vertegenwoordigen, noch heeft GGI een dergelijke autoriteit om enige ledenfirma te vertegenwoordigen. Alle GGI-leden zijn onafhankelijke firma’s en verlenen hun diensten geheel op eigen rekening (met inbegrip van voordeel en risico), zonder enige betrokkenheid van GGI en/of andere GGI-ledenfirma’s.

Het IPG lidmaatschap

International Practice Group (IPG) is een internationaal kennisplatform waarin advocaten, accountants en belastingadviseurs op mondiaal niveau samenwerken. Ruim honderd onafhankelijke kantoren zijn bij de IPG aangesloten. Het lidmaatschap van de International Practice Group is een actief lidmaatschap. Tweemaal per jaar houdt IPG een internationale conferentie waaraan wij trouw deelnemen. Verder hebben wij contact met IPG over bijvoorbeeld de behandeling van grensoverschrijdende zaken met IPG-partners, vraagstukken naar Nederlands recht van internationale cliënten of het optreden als intermediair bij vraagstukken naar buitenlands recht.

Door ons jarenlange lidmaatschap en frequente contact kennen wij de professionals uit het netwerk goed. Bij een vraag naar buitenlands recht of een grensoverschrijdende vraag profiteert u als cliënt van onze goede naam en relaties binnen het IPG-netwerk.

Vrijblijvend kennismaken?

Wij bespreken graag uw persoonlijke situatie tijdens een vrijblijvende kennismaking met een voor uw situatie relevante specialist.

Een van onze adviseurs neemt binnen uiterlijk één werkdag contact met u op om samen een afspraak in te plannen